Маркетингова команда групи компаній DIM у рейтингу кращих за версією Best Marketing Teams 2021

17 грудня 2021
news image

Всеукраїнська рекламна коаліція разом із дослідницькою компанією Factum Group Ukraine оголосила імена кращих маркетинг-команд України 2021 року в рамках церемонії нагородження Effie Awards Ukraine 2021.

Маркетингова команда групи компаній DIM увійшла до рейтингу кращих в категорії В2В, БУДІВНИЦТВО, НЕРУХОМІСТЬ, АРХІТЕКТУРНІ ПОСЛУГИ ТА СУПУТНІ ТОВАРИ, ПРОМИСЛОВІСТЬ, ЕНЕРГЕТИКА та стала єдиним девелопером, який потрапив до списку переможців.

«2021 рік був надзвичайно цікавим для всього ринку нерухомості та й економіки загалом. Кожен гравець галузі мусив швидко адаптуватися до запропонованих обставин, трансформуючи взаємодію та налагоджуючи ефективну комунікацію з клієнтом. У своїй роботі ми застосували маркетинг за принципом 360 градусів і не прогадали. Нам вдалося стати помітними завдяки якісному відео та фотоконтенту, ефективній digital-стратегії та за допомогою класичних інструментів, наприклад, зовнішньої реклами. Влітку ми презентували нову філософію бренду DIM — Живи більше, яка стала лейтмотивом наших подальших маркетингових проявів. Було цього року й багато цікавих колаборацій та спецпроєктів, акцій та заходів для чинних й потенційних клієнтів. Дякую усій команді за чудову роботу, а топменеджменту та засновникам групи компаній DIM за довіру! У новий рік входимо з не менш цікавою та амбітною маркетинг-стратегією, тож до зустрічі у 2022-му» — прокоментувала новину Ірина Міхальова, маркетинг директор групи компаній DIM.

Best Marketing Teams проводиться щорічно, починаючи з 2013 року. Методологія розроблена Factum Group Ukraine спільно з Всеукраїнською рекламною коаліцією. Best Marketing Teams реалізується за підтримки Індустріального Телевізійного Комітету та дослідницької компанії Kantar Ukraine.

При складенні рейтингу у 2021 році враховувались такі критерії:

  • бали рекламодавців за результатами Effie Awards Ukraine поточного року,
  • бали рекламодавців за результатами Ukrainian Creative Awards поточного року,
  • медійні бюджети показників WGRP для ТБ та GRP для інтернету,
  • результати опитування рекламодавців щодо кількості іміджевих та промокампаній, частки маркетингового бюджету тощо.

Імена лідерів у кожній індустрії були оголошені на Церемонії нагородження переможців премії Effie Awards Ukraine 2021.

Інші новини від компанії DIM