Як обрати квартиру для здачі в оренду в Києві?

30 вересня 2021
news image

Купити квартиру в новобудові з метою оренди — друга прибуткова стратегія для приватного інвестора. Тут, як і в випадку з перепродажем, грає фактор ліквідності, а також ваші очікування від періоду окупності об'єкта. Зазвичай це від 15 років та вище.

Скоротити термін повернення інвестицій та збільшити пасивний дохід від нерухомості для здачі в оренду допомагає варіант готової квартири з ремонтом від забудовника.

комерційна нерухомість

Квартира з ремонтом #ReadyDIM — перевірений і зрозумілий спосіб збільшити вартість активу мінімум на третину. На цей час в матриці сервісу до 100 різних варіантів оздоблень, які допоможуть заощадити час, гроші, зусилля інвестора та отримати зі здачею будинку в експлуатацію ключі від готової квартири.

Для кожного ЖК групи компаній DIM дизайнери інтер'єру пропрацювали різні варіанти стилів, кольорової гами, декору, додаткові опції по ремонту.

Готова квартира від забудовника дозволяє заощадити від 6 до 12 місяців ремонту своїми силами та скоротити витрати на облаштування на 40%. Інвестиційний актив буде працювати з перших днів, термін окупності може скоротитися на 3-5 років.

DIM

Оренда або продаж комерційних приміщень в житлових комплексах

Інвестиції в комерційну нерухомість на ринку житла — ще один варіант вигідної стратегії для приватного інвестора. Експерти ринку підрахували, що дохід від здачі приміщення в оренду під бізнес у 2-2,5% вище від доходу від оренди квартир.

комерційна нерухомість

Вартість комерції в ЖК Києва і Київської області за останній рік також помітно зросла: середні ціни збільшилися на 25-30%, а в ліквідних житлових комплексах зростання склало 40% і вище.

DIM

Якщо ви хочете купити комерційну нерухомість в новобудові, важливо оцінити:

  • клас ЖК;
  • розташування всередині комплексу;
  • прохідність місця;
  • площа приміщення;
  • тип планування – кімнатна або зальних, якість інженерних комунікацій, а також число жителів ЖК, наявність або відсутність додаткового трафіку ззовні.

Група компаній DIM пропонує у своїх ЖК цілу лінійку комерційних площ під бізнес в новобудовах з відмінними видовими характеристиками та рекламними можливостями, високим трафіком і продуманою ергономікою планувальних рішень.

Інші новини від компанії DIM