Як придбати квартиру за допомогою розтермінування

7 жовтня 2021
news image

Людей, які можуть одразу купити квартиру в Києві за повну вартість, не так вже й багато, а охочих стати власником житла в рази більше. Щоб мрії про новобудову стали реальністю якомога швидше, не обов'язково відмовляти собі у всьому й жити в абсолютних злиднях протягом довгих років. Достатньо скористатися розтермінуванням на нерухомість — популярним способом купити квартиру в забудовника та оплачувати її частинами.

Як працює розтермінування на квартири

Щоб купити квартиру на виплат від забудовника, вам не потрібна одразу вся сума. Потрібно накопичити частину від вартості житла в новобудові.

Ця сума називається початковий внесок або перший внесок і зазвичай становить від 30 до 50% вартості планування, що сподобалось.

Решта грошей за квартиру в новобудові виплачується рівними частинами за домовленістю із забудовників за певний період.

Квартира на виплат може бути абсолютно будь-яка: немає обмежень по площі житла, як у випадку з програмою "Доступна іпотека під 7%", до того ж забудовнику потрібно надати мінімальний пакет документів — паспорт, ідентифікаційний код, він не вимагає довідку про доходи, як це роблять банки.

Розтермінування від забудовника не передбачає ніяких прихованих платежів. Всю інформацію про умови ви отримуєте одразу ж від менеджерів компанії-забудовника.

Які варіанти розтермінування пропонують забудовники Києва та Київської області

Житло на виплат сьогодні можна купити в трьох різних варіантах:

  • короткострокове розтермінування на квартиру в новобудові до 1 року (24 місяців);
  • квартира на виплат на термін від року до трьох (до 36 місяців);
  • тривале розтермінування від забудовника (в середньому до 60 місяців).

Кожен варіант передбачає свій графік платежів. Перевагами розтермінування в новобудовах стає невеликий початковий внесок, що робить його в рази дешевше кредиту, а також менші витрати по часу на оформлення.

Де в Києві та Київській області шукати квартиру в розтермінування

Група компаній DIM, прогресивний і досвідчений девелопер, пропонує своїм покупцям різноманітні гнучкі варіанти покупки квартири на виплат.

Оформити розтермінування можна не тільки на квартири без ремонту, але і з ремонтом. Квартира на виплат з ремонтом #ReadyDIM — це висококласне сучасне житло з продуманим зонуванням, авторським дизайн-проєктом в одному зі стилів інтер'єру на вибір, а також всіма необхідними меблями та технікою за бажанням. Разом з ключами людина отримує можливість заїжджати та жити з першого дня після здачі будинку в експлуатацію та продовжує платити розтермінування на квартиру.

1 (1).jpg

У кожному з комплексів групи компаній DIM існує своя програма розтермінування на термін від 3 місяців до 5 років, яка дозволяє підібрати оптимальний варіант під запит і побажання майбутнього мешканця. Початковий внесок варіюється від 30 до 50%.

Наприклад, в поліфункціональному комплексі ЖК Lucky Land, який виконаний в популярному форматі live-work-play, є можливість купити квартиру на виплат до 5 років з першим внеском від 30%. У ЖК буде цілих вісім кварталів з усією необхідною різноманітною інфраструктурою — єдина екосистема для життя, роботи, дозвілля, відпочинку, виховання дітей і особистісного зростання по сусідству зі 100 га соснового лісу і найбільшим торговим центром Києва — ТРЦ Lavina Mall.

У ЖК Метрополіс, комплексі комфорт+ класу, розташованому за 5 хвилин ходьби від метро "Теремки" та за 2 хвилини від зеленої і насиченої різноманітними активностями території ВДНГ, пропонують розтермінування на житло на термін до 30 місяців, тобто 2 з половиною роки. В радіусі декількох кілометрів розташоване серце самого зеленого району Києва - Голосіївський ліс, а також Національний музей народної архітектури та побуту просто неба Пирогово, парк Феофанія. А на території ЖК є все необхідне для щоденного комфорту — власний променад-парк розміром у 2 га, магазини різного профілю, кафе, ресторани та сервісні об'єкти, дитячі майданчики, спортивні зони й місця для відпочинку.

metropolis_blagoustriy

У ЖК Новий Автограф, багатофункціональному комплексі комфорт+ сегмента у хвилині пішки від 60 га парку Перемога на Лівому Березі Києва, покупець може придбати квартиру в розтермінування без подорожчання на 6 міс з першим внеском від 30% і до 18 місяців з першим внеском від 50% на обрані квартири. А ось квартири на виплат до 3 років в ЖК Новий Автограф передбачають подорожчання ціни квадрата. Перший внесок буде від третини ціни планування.

У БФК А136 Highlight Tower, 33-поверховому хмарочосі в самому центрі Києва, з всією необхідною інфраструктурою преміального рівня, стильним дизайнерським лобі та лаунж-простором з вуличними камінами, декоративними водоймами, спортивною і масажною зоною, терасою, ігровою дитячою кімнатою, мінікінотеатром і конференц-залом для резидентів, а також цілодобовою охороною та консьєрж-сервісом рівня 5-зіркового готелю теж можна купити квартиру в розтермінування - його термін до 6 місяців.

Розтермінування на житло в проєктах групи компаній DIM не обмежується тільки лише Києвом. Вивчаючи тренд і запит на якісну концептуальне житло з поліфункціональною дозвільною, рекреаційною, соціально-побутовою, комерційною інфраструктурою за межею столиці, девелопер активно займається будівництвом мінімістечка бізнес-класу Park Lake City у Підгірців, за 15 хвилин від Києва.

У складі проєкту з одною філософією і концепцією входить три окремих напрямки - головний квартал VITA, два квартали таунхаусів TERRA і комплекс з власною біоводоймою — AQUA. Квартири з терасами з панорамним склінням, власні подвір'я від 25 до 125 кв.м, 1250 метрів бігової доріжки навколо водойми, зони для ретріту та йоги, власний дитячий садок і початкова школа, професійний консьєрж-сервіс, продумані функціональні планування, різноманітні активності від прогулянок по озеру на сапах до пляжного волейболу, електронна система доступу — це лише частина переваг цього житлового комплексу.

plc_city.jpeg

У головному кварталі проєкту PLC VITA вже введені перші два будинки, активно ведеться робота на майданчику другої черги будівництва. Тут можна придбати квартири в розтермінування до 24 місяців (2 роки) з першим внеском від 30%.

PLC TERRA пропонує до 18 місяців (1,5 роки) розтермінування на таунхауси з продуманими й функціональними планувальними рішеннями, панорамним склінням та власними двориками від 40 до 100 кв.м. Для двох кварталів облаштують свій парк з ландшафтним дизайном, алеями для прогулянок, зонами для ретріту, медитацій і активностей, а вся поліфункціональна інфраструктура ЖК Park Lake City в постійному доступі для всіх жителів цього мінімістечка.

PLC AQUA — це преміальний квартал з власною біоводоймою, де з вікон відкривається вид на водну гладь, а поруч з будинком будуть висаджені унікальні види рослин, серед яких японська верба, червоний дуб, ірга Ламарка і ще 12 інших видів. У будинках передбачено від 3 до 7 квартир максимум з панорамними вікнами, просторими терасами та пентхаусами з каміном на верхніх.

Максимальний рівень приватності забезпечить закрита територія, багаторівневий контроль доступу, відеоспостереження і відсутність комерційних приміщень — вся інфраструктура за межами приватної зони, але до неї рукою сягнути. Адже все це — територія заміського комплексу бізнес-класу Park Lake City. Купити квартиру в PLC AQUA теж можна на виплат до 18 місяців з авансом від 30% вартості житла.

Інші новини від компанії DIM