Данське видання Estate Media розповіло про будівельну галузь воєнного часу в Україні

4 квітня 2022
news image

1 квітня на шпальтах данського видання Estate Media вийшов матеріал про будівельну галузь воєнного часу в Україні. Ірина Настич, головна редакторка видавництва Property Media, розповіла про те, як гравці українського будівельного бізнесу пристосовуються до реалій війни: вони захищають культурні пам’ятки столиці та інших великих міст України, допомагають ЗСУ та територіальній обороні.

Зокрема, в статті розповіли й про групу компаній DIM, яка сьогодні активно займається організацією захисту найстаріших та найвизначніших культурно-історичних пам’яток столиці. Наразі за допомогою девелопера споруджені «захисні костюми» навколо двох пам’ятників — Володимиру Великому та Богдану Хмельницькому.

photo1649057600 (1)

Не оминули увагою й матеріально-технічне забезпечення, яке в перші дні воєнних дій було організовано забудовниками. Міська адміністрація та підрозділи оборони отримали від бізнесу будівельну техніку, яка була використана для будівництва укріплень та блокпостів, та будівельні матеріали: бетонні блоки, пісок, сталеві конструкції, а також паливо для техніки.

Публікація матеріалу стала можливою завдяки співпраці Ukrainian Real Estate Club (Український клуб нерухомості) з данським медіа домом Estate Media, який таким чином хоче підтримати будівельну індустрію України та галузеві медіа. 1 червня поточного року Estate Media проведе конференцію у партнерстві з Ukrainian Real Estate Club. Весь прибуток піде на відбудову України.

Інші новини від компанії DIM