Сервіс #READYDIM серед кращих на «Біржі ідей» від видання «Деловая столица»

21 вересня 2021
news image

Сервіс #READYDIM від компанії DIM взяв участь в «Біржі ідей», яку 16 вересня організувало видання «Деловая столица». Наш кейс отримав 524 000 умовних інвестицій та з невеликим відривом від лідера зайняв другу позицію. А от за результатами глядацького онлайн-голосування сервіс #READYDIM став переможцем, отримавши найбільшу кількість голосів! Також серед учасників заходу були такі бренди як АВК, EVA, Телеканал Україна, FAVBET тощо.

Кожен з доповідачів презентував свій проєкт, а глядачі оцінювали його креативність та ефективність, вкладаючи в підтримку кампанії спеціальні гроші, які вони отримали від організаторів. У кожної компанії-учасника були 10 хвилин для доповіді та відповідей на питання журі, до якого увійшли професіонали реклами та маркетингу, гуру у сфері просування.

Вадим Войсевич, керівник проєкту #READYDIM, презентував присутнім головну ідею сервісу та історію його створення.

Биржа Идей

«Створюючи сервіс ми провели велику кількість досліджень пропозицій на будівельному ринку, опитали потенційних покупців, вивчили попит. Результатом нашої роботи став онлайн-агрегатор підбору готових інтер’єрних рішень — #READYDIM. Головна ідея — не витрачайте час на ремонт у квартирі, а проведіть його з користю! Ми ж зробимо ремонт у вашому новому помешканні за тими параметрами, які ви підібрали за допомогою агрегатора інтер’єрних рішень: стиль, колір, пакет послуг, опцію з меблями чи без. Ми пропонуємо нашим клієнтам не перейматися пошуком будівельної бригади, закупкою матеріалів та щоденним контролем робіт, а доручити цю справу професіоналам та насолоджуватися життям! Все, що залишиться клієнту — просто заселитися у квартиру з готовим ремонтом»

Наприкінці виступу Вадим наголосив, що загалом в матриці сервісу #READYDIM до 100 різних варіантів оздоблень, тож обирати є з чого. Ба більше, це гарантує відсутність двох однакових квартир, що дозволяє зберегти ексклюзивність ремонту та підкреслює довершеність смаку замовника.

Биржа Идей 1

Інші новини від компанії DIM