Група компаній DIM на Ukrainian Fashion Week FW22−23: фоторепортаж з події

8 лютого 2022
news image

3-6 лютого у Мистецькому арсеналі пройшов Ukrainian Fashion Week сезону FW 2022−23, який відкрив ювілейний 25-й рік UFW. Партнером події стала група компаній DIM, яка була представлена окремим стендом з різними активностями. Також група компаній DIM забезпечила учасників модних показів водою з артезіанських свердловин.

Ukrainian Fashion Week FW22−23_2

4 лютого, в рамках Ukrainian Fashion Week, відбулася презентація групи компаній DIM, на яку були запрошені всі відвідувачі події. У вступному слові співзасновниця та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська зазначила, що DIM став партнером вперше і вона сподівається на подальшу плідну співпрацю. Далі пані Ірина передала слово Ірині Міхальовій, директору з маркетингу групи компаній DIM, яка розповіла гостям про девелопера DIM та його житлові проєкти.

Ukrainian Fashion Week FW22−23_3

Ukrainian Fashion Week FW22−23_4

«Між будівництвом сучасного житла та пошиттям модного одягу багато спільного. Будівельники, як і дизайнери, повинні створювати настільки комфортний та якісний продукт, в якому хотілось би жити, яким хотілось би насолоджуватися, пишатися — в якому хотілось би любити себе! Одяг та житло — це ті базові речі, якими ми користуємося щодня, тож вони мають бути якісними та продуманими, дарувати затишок та насолоду. Крім того, як і у високій моді, у нас, девелоперів, є свої ексклюзивні колекції — це комплекси преміального рівня, на створення яких нас надихають світові тренди, до їхньої реалізації ми залучаємо кращі архітектурні бюро, закуповуємо високоякісні будівельні матеріали тощо» — зазначила у своєму виступі Ірина Міхальова, директор з маркетингу групи компаній DIM.

Протягом чотирьох днів модного дійства стенд під назвою «DIM у великому місті» відвідали понад 2 000 гостей. Вони реєструвалися на участь в розіграші квадратних метрів, консультувалися щодо придбання нерухомості в проєктах групи компаній DIM, фотографувалися на фотозоні зі стильними будівельними касками, й просто відпочивали у зоні відпочинку.

Ukrainian Fashion Week FW22−23_9

Ukrainian Fashion Week FW22−23_5

Ukrainian Fashion Week FW22−23_6

Ukrainian Fashion Week FW22−23_7

Ukrainian Fashion Week FW22−23_8

Ukrainian Fashion Week FW22−23_8

Група компаній DIM щиро дякує команді Ukrainian Fashion Week за якісну та злагоджену організацію події. До зустрічі у новому модному сезоні!

Інші новини від компанії DIM