Відомі українські блогери провели тест-драйв квартир з ремонтом від #READYDIM

22 грудня 2021
news image

Цієї осені відразу 4 відомих українських блогери — Яна Осіпова, Таня Пренткович, Євген Ковтуненко та Таня Парфільєва — провели тест-драйв квартир з ремонтом від сервісу #READYDIM. Вони по черзі завітали у шоурум готових квартир в житловому комплексі «Метрополіс» й на власному досвіді перевірили якість ремонтів від групи компаній DIM, меблів та техніки.

Головна мета спільного проєкту з блогерами — розказати українцям про переваги квартир з ремонтом від забудовника, показати варіанти дизайну й довести, що ремонт виконується на високому рівні, а меблі й техніка, якими оснащується помешкання, якісні та сучасні. Яна Осіпова, наприклад, залучила до своєї інспекції й власних діток. Весела компанія провела у шоурумі цілий день. Гості випробували на міцність й комфорт диван та ліжко, влаштували перегляд фільмів та займалися творчістю.

«Задумуючи проєкт з блогерами, ми мали на меті показати їхнім численним підписникам, що довіряти забудовнику й купувати квартиру з ремонтом в новобудові не просто вигідно, а, в першу чергу, надійно. Тільки порахуйте скільки часу, нервів та сил потрібно витратити звичайному українцю на те, аби організувати ремонт: знайти бригаду, промоніторити ціни та закупити будматеріали, організувати їхню доставку, проконтролювати роботу будівельників тощо. Ремонт займатиме увесь ваш час та думки. Дехто навіть змушений брати відпустку заради цього! А можна ж по-іншому — можна придбати квартиру з готовим ремонтом від забудовника й просто насолоджуватися життям, поки спеціалісти робитимуть всю цю роботу за вас» — зазначив Вадим Войсевич, бренд-менеджер групи компаній DIM.

За увесь час тест-драйву квартир з ремонтом від сервісу #READYDIM блогери створили велику кількість контенту, який переглянули понад 4 000 000 користувачів соціальних мереж. Автори отримали багато позитивних відгуків й ще більше українців переконалися, що ремонт не вартий того, аби на нього витрачати частину свого життя, ба більше, якщо на ринку є така пропозиція, як квартири з ремонтом від забудовника.

Стежте за новинами #READYDIM на офіційній сторінці сервісу в Instagram.

Інші новини від компанії DIM