Група компаній DIM перерахувала 3 мільйони гривень на допомогу ЗСУ

4 жовтня 2022
news image

Вже понад сім місяців триває повномасштабна війна, яку на території України веде рф. З перших днів група компаній DIM не залишалася осторонь та надавала посильну допомогу ЗСУ та силам столичної територіальної оборони.

Так, у вересні DIM, на чолі із керуючим партнером Олександром Насіковським перерахувала на потреби української армії три мільйони гривень. Це стало можливим завдяки інвесторам, які у такий непростий час регулярно сплачують внески по розстрочці, а також тим, хто вірить у надійність забудовника та укладає договори на придбання житла протягом останніх місяців.

«Саме завдяки військовим ми можемо продовжувати жити та працювати, будувати та забезпечувати новим житлом українців і про це не можна забувати. Вони щодня ризикують своїм життям, боронячи нашу землю і кожен свідомий українець має робити усе можливе, аби допомогти військовим та забезпечити їм надійний тил. Саме цим ми й займаємося», - розповідає Олександр Насіковський.

Нагадаємо, що наприкінці лютого група компаній DIM перераховувала один мільйон гривень на потреби ЗСУ, а у березні, на прохання КМДА, компанія надала будівельні матеріали для захисту столичних пам’яток культури.

Віримо у Збройні сили України та працюємо заради перемоги!

Інші новини від компанії DIM