Група компаній DIM першою в Україні реалізує можливість придбання нерухомості за криптовалюту

12 лютого 2023
news image

Вивчивши успішний досвід світових девелоперів та враховуючи нововведення українського законодавства щодо віртуальних активів, DIM вирішив реалізувати можливість придбання нерухомості, зокрема житлової, з використанням інструменту криптовалюти. DIM стане першим українським забудовником, який впровадить подібну послугу.

Здійснення операцій з криптовалютою типу Stablecoin відбуватиметься через авторизованих агентів. Угода з купівлі-продажу нерухомості оформлятиметься відповідно до чинного законодавства України.

На першому етапі впровадження проєкту платежі прийматимуться в чотирьох видах стейблкойнів: USDC, USDT, BUSD, DAI. З часом перелік буде допрацьований. Придбати нерухомість з використанням інструменту криптовалюти можна буде у всіх житлових комплексах групи компаній DIM.

«Попри війну українці залишаються одними з найбільш активних користувачів криптовалюти у світі. Практично всі сфери українського бізнесу надають послуги або продають товари за криптогроші. Фізичні особи продають і купують за допомогою криптовалюти майно — рухоме та нерухоме, тож провадження подібної послуги з купівлі первинної нерухомості залишалося питанням часу. Команда групи компаній DIM ретельно вивчила це питання й готова запропонувати інвесторам цілком зрозумілу та безпечну процедуру здійснення угоди зі застосуванням цього сучасного фінансового інструменту. Це стане першим кроком нашого великого плану до впровадження екосистеми Web 3.0., де у майбутньому всі угоди будуть записуватися на блокчейні, паперові контракти будуть замінені на смартконтракти, угоди про право власності перетворяться у NFT. Таким чином, кожен інвестор зможе легко отримувати інформацію щодо, наприклад, транзакцій, прав власності на кожний об’єкт» — прокоментували в групі компаній DIM.

Отримати детальну інформацію щодо укладання угод з використанням криптовалюти можна безпосередньо в авторизованого агента. Контакт для зв’язку: @arseniynasikovskiy (Telegram).

В актуальному портфелі проєктів DIM шість житлових комплексів у різних районах Києва та області. Є як проєкти комфорт-класу: «Новий Автограф», Lucky Land, «Метрополіс», проєкти бізнес-класу: хмарочос А136 Highlight Tower, клубний будинок OLEGIVSKIY, так і заміський комплекс бізнес-класу Park Lake City.

Інші новини від компанії DIM