Щодо поширення неправдивої інформації

23 листопада 2021
news image

Цими днями інформаційним простором соціальних мереж та новинних сайтів шириться нібито новина про відкриття справ, пов’язаних з діяльністю посадових осіб та представників групи компаній DIM. Необхідно зазначити, що такі інформаційні повідомлення базуються на штучному кримінальному провадженні, порушення якого не має правового підґрунтя та за яким не відбулося жодної слідчої дії. Жодній особі не повідомлено про підозру, а слідчі органи протягом 18 місяців не знайшли часу для того, щоб оглянути будівельні майданчики. Таке кримінальне провадження має всі ознаки замовного, а інформація розповсюджується з єдиною метою — нашкодити репутації групи.

Вважаємо, що такі дії — яскравий приклад тиску на бізнес та нечесної конкуренції з використанням правоохоронних органів та недоброчесних ЗМІ.

Необхідно зазначити, що усі компанії групи DIM здійснюють свою діяльність з дотриманням вимог чинного законодавства. Тож група компаній DIM буде захищати честь, гідність та ділову репутацію у законний спосіб й готує звернення до слідчих органів та Ради бізнес-обудсмена в Україні, пряме покликання якої — захист інтересів бізнесу перед органами публічної влади.

Також закликаємо представників ЗМІ ретельно перевіряти факти, для того аби уникнути розповсюдження неправдивої інформації. Пам’ятайте про відповідальність за розповсюдження неправдивої інформації та заподіяння шкоди діловій репутації!

Тим часом усі компанії групи працюють у звичному режимі — ми продовжуємо проєктувати, будувати та обслуговувати наші житлові проєкти. Жодні маніпуляції та замовні інформаційні атаки не в змозі перешкодити нам працювати та виконувати свої зобов’язання перед інвесторами.

Інші новини від компанії DIM