Про сервіс #READYDIM розповіли на Всеукраїнській конференції DOM.RIA для забудовників

29 листопада 2021
news image

26 листопада у Києві відбулася Всеукраїнська конференція DOM.RIA для забудовників, яка зібрала власників будівельного бізнесу, керівників відділів маркетингу та продажів новобудов. Перед слухачами виступили експерти ринку та лідери галузі, які обговорили актуальні питання розвитку ринку новобудов, реальні очікування клієнтів та технології ефективних продажів.

Вадим Войсевич, керівник проєкту #READYDIM, розповів присутнім, як створювався онлайн-агрегатор підбору готових інтер’єрних рішень #READYDIM від групи компаній DIM та чому сервіс, який економить час, гроші й нерви, обирають все більше клієнтів.

«На початку роботи над створенням сервісу ми провели детальний аналіз ринку квартир з готовими ремонтами в столичних новобудовах та з’ясували, що лише 10-15% квартири продаються з готовим ремонтом, хоча пропозицій на ринку доволі багато. У Європі та Америці ситуація діаметрально протилежна — практично всі квартири та будинки продаються з ремонтом, а квартири з чорновим оздобленням там коштують навіть дорожче. Тож ми поставили за мету дізнатися, чому українці «бояться» квартир з ремонтом та змінити цю ситуацію» — зазначив у своєму виступі Вадим.

В результаті детальних глибинних досліджень група компаній DIM з’ясувала, що переважна більшість українців не володіє інформацією щодо вартості тих чи інших будматеріалів та робіт, й вважає, що власними силами вийде дешевше. Ба більше, велика частка учасників опитування висловили недовіру до якості ремонту силами забудовника.

«Аби розвіяти сумніви потенційних покупців та довести, що ремонти від забудовника можуть бути якісними, надійними, і в решті дешевшими, ніж власним силами, ми відкрили шоу-руми квартир з готовими ремонтами. Тут будь-який відвідувач може оцінити якість оздоблювальних робіт, переглянути зразки сантехніки та фурнітури. Щодо дизайну, то сервіс #READYDIM пропонує близько 100 різних варіантів оздоблень, що дає великий вибір та гарантує відсутність двох однакових квартир. Та головна перевага ремонтів від забудовника — це більше часу для себе, родини та хобі. Вам більше не потрібно перейматися закупкою будматеріалів та контролем робіт, все виконають за вас професіонали, які добре знають свою справу» — додав Вадим.

Вадим Войсевич ДОМ РИА

Спікер зазначив, що за рік успішного розвитку сервісу вдалося змінити думку інвесторів про квартири з ремонтом, тож все більше й більше українців обирають цей варіант: «Обирають цю послугу переважно інвестори, які купують квартиру для власного проживання. Але є і ті, хто планують зайнятися орендним бізнесом. Окрім економії на будівельних матеріалах ці покупці значно економлять й на часі, позаяк після введення будинку в експлуатацію квартира здається в готовому вигляді, а отже залишається просто заселити орендарів та почати повертати інвестовані кошти».

Дізнатися більше про онлайн-агрегатор підбору готових інтер’єрних рішень #READYDIM від групи компаній DIM можна на сайті продукту. Переглянути запис онлайн-трансляції виступу Вадима Войсевича та інших спікерів можна тут.

Вадик Войсевич ДОМ РИА

Інші новини від компанії DIM