Група компаній DIM отримала подяку від КМДА за захист пам’ятників у столиці

30 червня 2022
news image

Днями група компаній DIM, в особі співвласника Андрія Насіковського, отримала подяку від Департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації за захист та збереження пам’ятників князю Володимиру та гетьману Богдану Хмельницькому під час повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Нагадаємо, що наприкінці березня до групи компаній DIM звернувся Департамент охорони культурної спадщини з проханням допомогти захистити пам’ятки культури столиці. Розпочали з пам’ятника Володимиру Великому — першого у столиці монументального пам’ятника, встановленого у 1853 році та збереженого до нашого часу у первісному вигляді. Представники компанії відгукнулися на прохання представників міської влади столиці, оперативно організували й надали усе необхідне: риштування, опалубку та працівників, які якісно провели свою частину робіт. Далі монумент заклали мішками з піском.

Згодом так само було захищено і пам’ятник Богдану Хмельницькому у центрі столиці.

Ще на початку весни захист культурних пам’яток, відбудова житлового фонду та відновлення зруйнованої ворогом інфраструктури — стали головними напрямками в діяльності будівельних компаній України.

photo1656512266

photo1656512274

Інші новини від компанії DIM