Попри війну – задля України. Група компаній DIM активно будує!

9 березня 2023
news image

З червня минулого року компанія відновила будівництво на майданчиках та регулярно звітує про це на офіційних акаунтах DIM в соцмережах, каналах комплексів у Телеграм та на сайті. Підписуйтесь на сторінки наших комплексів у соцмережах, там ми щотижнево ділимося свіжими фото та відео будівництва.

Наразі компанія DIM завершує будівництво перших трьох секцій в еко-місті LUCKY LAND, двох будинків у комплексі «Новий Автограф» та будинку №3 у комплексі «Метрополіс». Також продовжуємо будувати елегантний хмарочос бізнес-класу А136 Highlight Tower, та заміський клубний комплекс Park Lake City.

У 2022 році компанія DIM ввела в експлуатацію 10 431 м². Цей рік є стратегічним для компанії: до кінця року ми плануємо ввести близько 100 тисяч м² житла.

Компанія DIM підтримує високі темпи будівництва і благоустрою на всіх майданчиках проєктів: в еко-містечку Lucky Land, де до здачі готується будинок 3; в елегантному та урбаністичному хмарочосі А136 Highlight Tower, в сучасних житлових комплексах «Новий Автограф», «Метрополіс», та у заміському комплексі бізнес-класу Park Lake City.

Попри всі форс-мажори, наша компанія продовжує виконувати свої зобов'язання перед клієнтами, партнерами та інвесторами, діючи виключно в правовому полі.

Фінансування будівництва — основа життєдіяльності компанії, наразі це не простий виклик, але ми акумулюємо ресурси, бюджети, сплачуємо податки та звісно, допомагаємо ЗСУ.

Важливе нагадування нашим інвесторам: вчасно сплачуючи свої зобов'язання по розтермінуванню, ви виконуєте свою частину угоди й допомагаєте тримати темпи будівництва. Зараз ви не просто клієнти, а наші надійні партнери, які проходять складний для країни час разом з нами. Ми віримо у Перемогу та наближаємо її з вами.

Інші новини від компанії DIM