Житлові сертифікати за зруйноване житло. DIM надає додаткові знижки за програмою «єВідновлення»

1 грудня 2023
news image

Група компаній DIM надає додаткові знижки для українців на придбання житла з використанням житлових сертифікатів, виданих за програмою компенсацій за зруйноване через війну житло. Якщо сума сертифіката повністю не покриває вартість квартири, українські родини можуть скористатися програмами розтермінування на термін до 5 років від забудовника.

«Ми вже працюємо із першими зверненнями власників сертифікатів, які обрали квартиру в наших житлових комплексах і подали заяви на бронювання коштів. Найближчим часом чекаємо на погодження заявок та надходження коштів» – поділилася директорка з маркетингу DIM Дарія Бедя.

Власники сертифікатів можуть використати свої сертифікати на придбання житла у вже збудованих житлових комплексах «Новий Автограф», «Метрополіс» та Lucky Land, що знаходяться в Києві та заміському комплексі Park Lake City в с. Підгірці, Київської області, або будинках, які знаходяться на фінальній стадії будівництва.

Група компаній DIM працюватиме з усіма фінансовими установами, які будуть кредитувати по державним програмам, це і державні банки, Ощадбанк, Сенс, ПриватБанк, так і комерційні банки.

Група компаній DIM заснована у 2014 році складається з шести компаній, що охоплюють усі стадії будівництва. До теперішнього часу ввела в експлуатацію 12 будинків у шести ЖК загальною житловою площею понад 218 тис. кв.м. На стадії будівництва – шість житлових комплексів категорії «комфорт+» і «бізнес-клас»: «Новий Автограф», «Метрополіс», Park Lake City, Lucky Land тощо.

Інші новини від компанії DIM