Група компаній DIM у ТОП50 кращих компаній України за версією журналу «Влада та гроші»

10 грудня 2021
news image

6 грудня журнал «Влада та гроші» представив підсумковий фірмовий рейтинг «Топ-50 кращих компаній 2021 року». Група компаній DIM стала одним з учасників п’ятдесятки та єдиним девелопером, який потрапив у перелік кращих.

А вже 8 грудня відбулася церемонія нагородження кращих, на якій група компаній DIM отримала також перемогу в номінації «Вибір редакції». Приймаючи нагороду з рук організаторів, Павло Зеленський, бренд-менеджер будівельних проєктів групи компаній DIM, подякував журі та виданню за визнання й зазначив, що на 2022 рік у девелопера не менш амбіційні плани, тож попереду ще більше якісних проєктів та гарних новин.

Награда ТОП-50

Редакція журналу «Влада та гроші» зазначила, що всього за поточний рік учасниками їхніх рейтингів стали понад дві сотні компаній. Це компанії, які досягли переконливих результатів у своїх напрямках та категоріях. Хтось відзначився інноваційним підходом, хтось — програмами соціальної відповідальності, інші проводили неординарні маркетингові кампанії або впроваджували підтримку співробітників у цей складний час.

Завершують рік підсумковим рейтингом ТОП50, до якого увійшли «най-най-най». Це справді видатні компанії українського ринку, які розвиваються за найвищими стандартами сучасного європейського бізнесу та готові гідно виступити в економічному й соціальному багатоборстві.

Серед ТОП50 кращих також корпорація «Біосфера», фармацевтична компанія «Дарниця», IDS Borjomi Ukraine, українська промислова компанія «Інтерпайп» тощо.

Інші новини від компанії DIM