Грандіозний Pre-Sale преміальних квартир в комплексі THE ONE завершено!

15 жовтня 2024
news image

Компанія DIM офіційно оголошує про завершення попереднього продажу квартир на спеціальних умовах у своєму преміальному житловому комплексі The One, до офіційного старту продажу запланованого у грудні.

Зараз на будмайданчику йдуть активні роботи, що значно випереджають графік, аби інвестори та потенційні покупці були впевнені в якості будівництва та вчасній реалізації комплексу.

«Результати pre-sale підтвердили наші очікування на значний попит на якісну нерухомість преміум класу з унікальною інфраструктурною складовою. Доволі висока кількість угод на етапі передпродажу свідчить про затребуваність ринком нових сучасних високоякісних проєктів», – відмічає молодший партнер компанії DIM, Арсеній Насіковський.

The One розташований у самому серці Києва на вулиці Мечникова, 7б. Пропонує своїм мешканцям комфорт та розкіш 5-зіркового готелю, поєднуючи сучасний мінімалізм з екологічними матеріалами. Комплекс включає панорамні види на 360°, закриту територію під цілодобовою охороною, підземний паркінг з автоліфтами, 1400 м2 wellness-простору: SPA, wellness, 2 концептуальні тераси Front Yard, Secret Garden, одна з яких з басейном, та багато інших зручностей, що роблять життя тут максимально комфортним.

Вже на початку грудня компанія DIM оголосить офіційний старт продажу та умови придбання нерухомості в преміальному комплексі THE ONE.

Для отримання додаткової інформації та консультацій звертайтеся до відділу продажу компанії DIM.

Інші новини від компанії DIM