Урбан-парк ВДНГ — нова крута локація поруч з ЖК «Метрополіс»

17 вересня 2021
news image

26 серпня поруч з ЖК «Метрополіс» відкрилася нова локація для активного відпочинку — урбан-парк ВДНГ. Тож відтепер мешканці нашого комплексу мають можливість не лише активно проводити час на чудовій прибудинковій території, а й користуватися послугами парку, що знаходиться за 10 хвилин пішої ходи.

Відвідувачам парку доступні: найбільший бетонний скейт-парк країни, майданчики для вуличних видів футболу, баскетболу, танців, воркауту й паркуру, доріжка для бігу та дитячий майданчик.

урбан-парк

Бетонний скейт-парк площею 2500 м² — призначений для екстремальних вуличних культур: скейтбордингу, трюкового самоката, BMX, роллерблейдінга. Локація відмінно підходить як для професіоналів, так і для тих, хто тільки мріє освоїти скейт, самокат або BMX-велосипед, а також для тренувань, проведення професійних чемпіонатів і джемів екстремальних вуличних культур.

Майданчик для вуличних видів футболу — локація складається з чотирьох кортів 3х3 і чотирьох панна-кортів (гра 1х1). Місце призначене для тренувань з вуличного футболу: 3х3, панни, фристайлу.

Стритденс & івент-спот площею 500 м² — ця частина парку призначена для занять вуличними танцями: брейком, хіп-хоп денсом, денс-холом, хаусом, папінго, локінгом тощо. Тут проводять тренування просто неба, танцювальні майстер-класи, джеми й батли вуличних культур.

Стритворкаут-спот — локація складається з різних залізних снарядів для занять стритворкаутом. Має професійне гумове покриття і трибуни. Тут планують фанову стритворкаут-активність, тренування, майстер-класи, а також всеукраїнські джеми й батли зі стритворкауту.

Паркур-спот — локація містить різні паркур-фігури з металевого каркаса і фанери, а також має трибуни. Тут проходять вуличні тренування з паркуру, майстер-класи, знімання паркур-контенту, а також проводитимуться всеукраїнські джеми та батли зі паркурворкауту.

Урбан-парк ВДНГ — безбар’єрний простір з вільним входом для всіх гостей ВДНГ.

Довідка:

«Метрополіс» — житловий комплекс від групи компаній DIM, розташований біля ВДНГ. На великій території розміститься 11 будинків висотою 10 і 34 поверхи. На території запроєктовані: власний парк, зони відпочинку і барбекю, дитячі та спортивні майданчики, а також контактний фонтан.

DIM — це простір для комфортного життя, майданчик для вигідних інвестицій, високий сервіс керівної компанії, архітектурні та дизайнерські рішення, що формують нову культуру міського життя.

З 2014 року:

  • 9 будинків введено в експлуатацію;
  • 5 проєктів на різних етапах будівництва;
  • 890 тис. м² в проєктних портфелях компанії;
  • кожен п'ятий покупець повертається для повторних інвестицій.
Інші новини від компанії DIM