Програма «єОселя» та «єВідновлення» тепер доступні в комплексі «Новий Автограф»

22 квітня 2024
news image

Компанія DIM впроваджує державні програми доступного кредитування «єОселя» та компенсації за зруйноване чи пошкоджене житло «єВідновлення» в ще одному житловому комплексі — «Новий Автограф».

«Все частіше команда отримує запити стосовно можливості придбати житло саме за державної програми «єОселя». Для нас важливо чути наших клієнтів і робити все від нас залежне, аби власний дім був у кожного українця», — зазначає керуючий партнер компанії DIM Олександр Насіковський.

На сьогодні це вже третій проєкт компанії DIM, який пройшов акредитацію програми «єОселя». І є другим будинком, в якому можна придбати квартиру по програмі «єВідновлення». У червні поточного року компанія DIM планує почати передачу квартир новим власникам.

Умови державного кредитування «єОселя» передбачають термін кредиту до 20 років та початковий внесок від 20% вартості. Кредитний відсоток становить від 3 до 7%. Програма «єВідновлення» дає можливість отримати компенсацію залежно від рівня шкоди за зруйноване чи пошкоджене майно. За додатковою інформацією стосовно дії програм можна звернутися у відділ продажів ЖК «Новий Автограф».

Нагадаємо, нещодавно житловий комплекс «Новий Автограф» в Дніпровському районі, отримав поштову адресу.

Інші новини від компанії DIM