Комплекс «Новий Автограф» введено в експлуатацію

13 березня 2024
news image

Група компаній DIM вводить в експлуатацію другий об’єкт від початку 2024 року: ЖК «Новий Автограф» отримав сертифікат готовності об’єкта будівництва, що підтверджує відповідність закінченого комплексу проєктній документації та готовність його до експлуатації. ЖК повністю збудовано, під'єднано до всіх інженерних мереж та комунікацій.

ЖК «Новий Автограф» найкомфортніша локація для життя на Лівому березі Києва. Це два будинки 18-26 поверхів на 810 квартир із внутрішнім двором-парком, місцями відпочинку, дитячим ігровим містечком, продуманою комерційною інфраструктурою, спортивним майданчиком у хвилині від парку «Перемога».

Сучасна архітектура, естетика, якість, енергетична незалежність та сервіс у поєднанні з екологічно чистою локацією – ідеальні складові, які забезпечать максимальний комфорт для мешканців та ліквідність цієї нерухомості на довгі роки.

Мешканці комплексу «Новий Автограф» отримають артезіанську воду, індивідуальне опалення у свої квартири, дизайнерські лобі та квартири з ремонтом, продуману квартирографію та інфраструктурне наповнення, закриту прибудинкову територію, зелений двір без авто, а для власників машин — підземний паркінг.

Інші новини від компанії DIM