Ох і любов: чесні -14% на квартири в усіх житлових комплексах групи компаній DIM

28 січня 2022
news image

Що може бути кращим висловленням почуттів, ніж власна затишна та простора оселя - справжнє родинне гніздечко? Лише у лютому група компаній DIM підготувала приголомшливу спеціальну пропозицію на придбання квартир та нежитлових приміщень в одному із житлових комплексів компанії.

Зараз у вас є чудова можливість придбати квартири та нежитлові приміщення з чесною вигодою -14% на суму першого внеску або при повній оплаті. Пропозиція дійсна при умові першого внеску від 50%. Пропозиція діє до 10 березня 2022 року включно на придбання квартири та нежитлових приміщень у житлових комплексах: Olegivskiy, A136 Highlight Tower, Park Lake City, «Метрополіс», «Новий Автограф» та Lucky Land.

Поспішайте, адже кількість об’єктів, що можна придбати з вигодою у -14% – обмежена.

В рамках активності пропонуємо вам не лише чесні 14% знижки на квартири в житлових комплексах групи компаній та святкову атмосферу, а й розіграш романтичного туру на омріяні Мальдіви!

У розіграші візьмуть участь покупці, які придбають нерухомість в період дії рекламної кампанії. Розіграш буде проходити серед покупців відділів продажу групи компаній — Метрополіс, Новий Автограф, Lucky Land, А136 Highlight Tower та OLEGIVSKIY.

Потурбувалася ми й про святкову атмосферу у відділах продажу житлових комплексів. Так, усі пари, які завітають на консультацію, отримають шоколадні набори, а тим, хто з них стануть покупцями, презентують 2 особливих світшоти для створення романтичного сімейного образу. На рецепції відділів продажу покупців пригостять смачними жувальними гумками Love is... та запросять обрати листівку-сердечко з додатковою знижкою.

Інвестуючи у проєкти від групи компаній DIM ви:

  • стаєте власником нерухомості у найбільш розвинених районах столиці або передмістя;
  • можете бути впевнені у якості будівництва та використанні найкращих матеріалів;
  • отримуєте розвинену інфраструктуру просто у ЖК та привітне ком'юніті;
  • бонусом отримуєте приголомшливий вигляд із вікна.

Не зволікайте, ставайте власником нерухомості бізнес та комфорт+ класу вже сьогодні!

Інші новини від компанії DIM