Олексій Ревін взяв участь у засіданні круглого столу КБУ на тему діяльності новоствореної ДІАМ

9 листопада 2021
news image

4 листопада генеральний директор групи компаній DIM Олексій Ревін взяв участь у засіданні круглого столу на тему «Принципи прозорості роботи ДІАМ. Аналіз проблемних питань та їх рішення». Організувала зустріч Конфедерація будівельників України.

Засідання відбулося у форматі відкритого діалогу, впродовж якого усі учасники заходу, представники гравців будівельного ринку, змогли поставити питання Голові Державної інспекції архітектури та містобудування Семену Кривоносу.

Голова ДІАМ Семен Кривонос наголосив, що організація працює прозоро, заяви опрацьовуються точно у 3-денний термін, а забудовникам, які дотримуються законодавства, отримати дозвіл на будівництво відтепер набагато легше, адже рішення ухвалюється не людиною, а автоматизованою системою. За майже два місяці роботи структури було опрацьовано майже пів тисячі заяв та загалом понад 8 700 документів.

Зі свого боку учасників засідання цікавили питання щодо здатності ДІАМ побороти тотальну корупцію, яка процвітала в ДАБІ і яка мала вкрай негативний вплив на розвиток будівельного ринку. Цікавило їх і те, з якими викликами та перепонами стикнулася новостворена організація у перші місяці діяльності та які заходи планують застосовувати для їхнього швидкого подолання.

«Подібні зустрічі відіграють важливу роль, особливо на перших етапах роботи ДІАМ. Завдяки можливості поставити питання особисто Голові інспекції та отримати на них відповідь скорочується комунікація, рішення приходять швидше, а отже й швидше настають необхідні зміни. Ми вдячні КБУ за можливість взяти участь в засіданні та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю» — заявив Олексій Ревін, генеральний директор групи компаній DIM.

Інші новини від компанії DIM