Інновації та вплив на естетику мегаполісу: що пишуть про БФК А136 Highlight Tower у ЗМІ

27 квітня 2021
news image

А136 Highlight Tower – багатофункціональний комплекс бізнес-класу від групи компаній DIM, який покликаний стати новою вершиною столиці. Архітектурна витонченість та інвестиційна привабливість комплексу роблять хмарочос одним з найбільш обговорюваних об'єктів у своєму сегменті. Увагу ЗМІ привертає й той факт, що групу компаній DIM було визнано найінноваційнішим девелопером 2020 року за версією Національної будівельної премії Ibuild-2020. Обрали головні публікації про А136 Highlight Tower та групу компаній DIM, які з'являлись у ЗМІ цього року.

Ми у традиційних та економічних ЗМІ:

Delo.ua

Журналісти передового ділового видання столиці розповідають про переваги та недоліки програми «Доступна іпотека» від Кабміну, а також, чого варто очікувати інвесторам. Своєю думкою щодо програми поділився керуючий партнер групи компаній DIM Олександр Насіковський. Детальніше – за посиланням.

«Мінфін»

Унікальність БФК А136 Highlight Tower та його інвестиційна привабливість сприяють тому, що об'єкт може запропонувати виняткову прибутковість для інвесторів. Детально про усі вигоди та переваги життя в А136 розповідається в огляді авторитетного фінансового видання «Мінфін». Дізнатись більше можна за посиланням

«КиевVласть»

Знали, що попит на об'єкти нерухомості бізнес-категорії щорічно зростає в середньому на 7-10%? Про причини такого явища розповіла Олена Полеско, керівник відділу продажів БФК A136 Highlight Tower. Почитати більше можна за посиланням.

UBR

Нещодавно зареєстрований, але ще не ухвалений Радою законопроєкт №5091 щодо «первинки», обіцяє по-новому захищати права інвесторів. Про головні нововведення, які пропонує документ, а також можливі ризики йдеться у матеріалі впливового видання UBR, для якого свою експертну думку висловив керуючий партнер групи компаній DIM Олександр Насіковський, а також керівник відділу продажів БФК A136 Олена Полеско. Більше – за посиланням

«Новини Києва»

Дизайнерська концепція та візуалізації розкішного лобі БФК A136 Highlight Tower, яке спроєктувало архітектурно-дизайнерське бюро YoDezeen, потрапили у стрічку порталу «Новини Києва». Прочитати більше про дизайн інтер'єру та побачити авторську скульптуру, яка прикрашатиме лобі, можна за посиланням.

Ми у профільних ЗМІ:

DOM.RIA 

Плануєте інвестувати у нерухомість бізнес-класу? Чому саме у 2021 році це може бути дуже вигідно, пояснює Олена Полеско, керівник відділу продажів A136 Highlight Tower. Детальніше про те, чому зростання цін на житло бізнес-класу у центрі може впасти до 20% читайте за посиланням.

«Новостройки»

Авторитетне видання про нерухомість «Новостройки» віднесло хмарочос A136 Highlight Tower до свого рейтингу новобудов, які визначатимуть майбутню естетику мегаполісу. Відзначається як унікальний екстер'єр БФК, так і його багатофункціональність. Також оглядачі звернули увагу на те, що у A136 буде широкий вибір планувань квартир та їхньої площі. Більше – за посиланням.

Domik.UA

А136 Highlight Tower – один з небагатьох комплексів у столиці, який очищуватиме воду з використанням інноваційних технологій. Високоякісні фільтри у комплексі здійснюватимуть очищення не лише від біологічних забруднювачів, а й від хімічних, з чим не здатні справитись більшість звичайних фільтрів. Про те, як очищуватимуть воду у проекті майбутнього за версією Всеукраїнської Будівельної Премії iBuild, читайте у матеріалі Domik.UA.

Інші новини від компанії DIM