DIM розширює можливості інвестування в нерухомість спільно з банком Глобус

15 травня 2024
news image

Група компаній DIM оголошує про початок стратегічного партнерства з банком Глобус, отримання банківської акредитації та впровадження спільної іпотечної програми для житлового комплексу А136. Таке партнерство відкриває нові можливості для зручного та прогнозованого інвестування в нерухомість.

Банківська акредитація проекту для фізичних осіб-інвесторів – це впевненість у надійності девелопера, якості та дотриманні заявлених термінів будівництва. Процес акредитації ЖК банком – не просто формальна процедура. Це ґрунтовна перевірка фінансової й технічної спроможності девелопера, яка гарантує інвесторам-покупцям безпечність та прозорість їхніх інвестицій.

У партнерстві з Глобус Банком DIM пропонує клієнтам низку нових можливостей для інвестицій в нерухомість. Одна з ключових послуг – пропозиція комерційного кредитування для фізичних осіб-інвесторів терміном до 20 років та фіксації вартості в гривні.

Рішення про надання кредиту клієнтам групи компанії DIM ухвалюється ще швидше, ніж за державними програмами кредитування. Крім того, для оформлення кредиту потрібен мінімальний пакет підтверджувальних документів. А отже клієнти мають змогу придбати нерухомість без зволікань. За стандартних умов рішення про надання кредиту банк ухвалює того ж дня. І лише у нестандартних випадках рішення щодо надання кредиту приймаються впродовж тижня.

Умови кредитування розроблені таким чином, що дозволяють захистити кошти клієнтів від інфляції та курсових коливань та надають потенційним інвесторам відчуття стабільності та впевненості у майбутньому.

“Група компаній DIM розширила можливості для інвесторів через банківську іпотеку в сегменті бізнес-класу. Відтепер, банк-партнер Глобус пропонує клієнтам скористатися іпотечним кредитом терміном до 20 років для придбання квартир, пентхаусів, апартаментів в А136 Highlight Tower на вул. Антоновича. Банківська іпотека – зручний і надійний механізм при інвестиціях, нівелює ризики, пов’язані з воєнним станом в країні” – зазначає керуючий партнер компанії DIM Олександр Насіковський.

Дізнатися більше про умови придбання квартири за новою програмою кредитування можна у відділі продажу за адресою вул. Антоновича, 136.

Інші новини від компанії DIM