Інвестиція у квартири бізнес-класу А136 Highlight Tower: прибутковість від 20%

27 квітня 2021
news image

Інвестиції у нерухомість на етапі будівництва давно є популярним способом вкладення грошей серед заможних українців. Особливо поширені інвестиції у якісне та комфортне житло бізнес-класу. Навіть у 2020 році, який був складним як для забудовників, так і для інвесторів, попит на таку нерухомість залишався на високому рівні.

За прогнозами експертів, попит та ціни на квартири зростатимуть і у 2021 році, в першу чергу – на житло бізнес-класу у центрі Києва з вигідним розташуванням, закритою територією і преміальною внутрішньою інфраструктурою.
Причина проста – такі інвестиції залишаються чи не єдиним надійним і зрозумілим інструментом інвестування.

В Україні сформувалося нове покоління заможних українців, які більш вимогливі до якості матеріалів, архітектурним рішенням будинків та багатофункціонального наповнення комплексу.

БФК А136 Highlight Tower від групи компаній DIM відповідає усім вимогам і побажанням сучасного мегаполісу, для якого важлива індивідуальність та клас житла. Адже окрім вигідної локації, комплекс вирізняється ультрасучасним дизайном та високотехнологічними рішеннями. Унікальність А136 також у тому, що він покликаний не лише забезпечити комфорт для мешканців, а й об'єднати всередині ціле ком'юніті – людей, що мають спільні цінності та стиль життя.

Ще один очевидний плюс – його вдале розташування на вулиці Антоновича, поруч з головними транспортними артеріями міста та історичним центром. Виграшною є і близькість комплексу до розважальних осередків міста. Наприклад, до одного з найбільших у районі ТРЦ Ocean Plaza – всього 2 хвилин на авто, до НСК «Олімпійського» – 3 хвилини, а до центру міста – 5-10 хвилин. Це важливий бонус для тих, хто працює або ж проводить багато часу у центральній частині Києва. Для автовласників у комплексі передбачений дворівневий паркінг, звідки додому можна піднятись на ліфті.

Поза тим, у А136 передбачені всі умови для вирішення ділових питань: на нижніх поверхах планується низка приміщень для офісів, коворкінгу та конференц-залу. Виділена площа й під перший український колівінг преміум-класу – простір, де одночасно можуть жити, працювати й відпочивати близькі за духом та інтересами люди.

На мешканців комплексу чекає затишний внутрішній дворик з вуличними камінами, та панорамною терасою з баром, звідки можна споглядати за краєвидом центру Києва. Продумана та багатоманітна внутрішня інфраструктура: салони краси, ресторан, фітнес-зона, а також власний міні-кінотеатр. Безпеку мешканців гарантує цілодобова охорона, система відеоспостереження та електронні ключі.

Враховуючи усі вказані переваги комплексу прогнозуємо, що прибутковість вкладення складатиме від 20%!

a136_info.jpg

На сьогодні депозит у жодному банку чи цінні папери не можуть принести таких дивідендів. Інвестори також можуть розглянути варіант здачі житла в оренду. Наприклад, нова двокімнатна квартира бізнес-класу у цьому районі здається в оренду починаючи від $2100/місяць.

Обирайте квартиру під інвестицію

Ознайомитись з детальними умовами можна у відділі продажу компанії за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 136-138.

Інші новини від компанії DIM