Мешканці PARK LAKE CITY дбають про еко-середовище нашого комплексу!

26 жовтня 2022
news image

Водойма у Park Lake City – справжня окраса нашого комплексу. Це місце з самого початку стало улюбленою локацією мешканців для дозвілля – пляжного відпочинку, пікніків, риболовлі та прогулянок.

Нещодавно спільнота Park Lake City виступили з ініціативою очищення водойми від водорослей. Оскільки періодична чистка води не забезпечує довготривалого результату, вони замовили професійний аналіз, за результатами якого було прийнято рішення зарибнити водойму та встановити аератор для насичення води киснем, щоб полегшити дихання риби.

Для цього розпочали збір коштів.

Олександр Насіковський, керуючий партнер компанії DIM, завжди відкритий до діалогу з інвесторами і мешканцями своїх проектів. Тому, дізнавшись про наміри жителів Park Lake City покращити якість водойми, долучився до ініціативи.

Спільними зусиллями змогли вирішити питання в короткий термін, щоб встигнути до зими. І вже на початку жовтня у водойму запустили 600 кг дорослої риби (товстолобик, білий амур, короп). Хоча протягом року на території комплексу заборонено рибалити, за цей час популяція риби приживеться та збільшиться, що дозволить взяти під контроль розмноження водоростей і забезпечити прозорість води.

А це значить, що зовсім скоро відпочинок біля води на території Park Lake City стане ще більш приємним та комфортним.

Така увага, відповідальність та ініціативність мешканців ще раз доводить, що одна із найголовніших переваг Park Lake City – це власне ком'юніті однодумців.

Інші новини від компанії DIM