Баланс знайдено! Старт продажу таунхаусів Terra від групи компаній DIM

21 липня 2021
news image

Група компаній DIM повідомляє про старт продажів нового проєкту — комплексу таунхаусів Terra, за адресою Новообухівське шосе, 10 кілометр.

Terra — це ідеальне рішення для тих, хто хоче жити за містом, але не наважується на придбання власного будинку.

Таунхауси розташовані поряд з клубним житловим комплексом Park Lake City і уся його інфраструктура доступна для мешканців таунхаусів: власне озеро з піщаним пляжем і зонами відпочинку, fireplace, бігові доріжки та спортмайданчики, магазини, кафе, ресторан, а також дитячий садок і початкова школа.

Таунхауси площею від 135 до 201 м² та висотою від 1 до 3 поверхів забезпечать максимальний рівень комфорту для мешканців і стануть гідною альтернативою заміській квартирі чи власному будинку.

Проєктуючи новий комплекс, ми зосередили увагу на високому рівні приватності та індивідуальності простору. Відстань між таунхаусами — 60 метрів. У кожному будинку — високоякісна шумоізоляція. Завдяки цьому, мешканці кожного таунхауса можуть бути впевнені у власному комфорті та затишку, адже їх точно не помічатимуть сусіди.

Кожен лот матиме власний дворик різної площі, де можна буде встановити вуличні меблі та барбекю для відпочинку просто неба. А центром та справжньою перлиною комплексу стане парк з алеями, ландшафтним дизайном та дитячими майданчиками для приємних сімейних прогулянок.

Таунхауси відрізняються сучасною ергономічною архітектурою та індивідуальністю: уникаючи принципу «copy paste», ми створили просторі, несхожі між собою естетично-привабливі будинки, які здатні задовольнити найвибагливіший смак.

Передбачені вільні планування, щоб мешканці могли облаштувати приміщення як забажають: не буде опорних стін чи перегородок. Бонус кожного приміщення — багато природного освітлення за рахунок панорамних вікон та «другого світла». Всередині кожного будиночка запроєктовані натуральні каміни, ванні кімнати з вікнами, передбачені сауни.

Зараз для покупки доступні перші 8 лотів від $1700 за м²!

Діють спеціальні умови: перший внесок від 30% + 18 місяців розстрочки без додаткових % на щомісячні платежі. До того ж перший внесок — зі знижкою 10%!

Встигніть придбати за найкращими умовами, адже доступні всього 8 лотів!

Усі деталі — у відділі продажу Park Lake City.

Інші новини від компанії DIM