Група компаній DIM оголошує про старт нового проєкту біля води — Park Lake City AQUA

30 серпня 2021
news image

Повідомляємо про запуск нового унікального проєкту — низькоповерхового комплексу Park Lake City AQUA. Проєкт стартує у рамках розширення заміського клубного комплексу Park Lake City, за адресою Новообухівське шосе, 10 кілометр.

AQUA — це чотириповерхові хауси з архітектурою у мінімалістичному стилі та з просторими квартирами для комфортного заміського життя. Квартири площею від 45 до 152 м² матимуть просторі тераси та удвічі більше панорамного скління, у порівнянні з комплексом Park Lake City. Завдяки панорамним вікнам у вашій оселі завжди буде багато сонячного світла, що сприятиме покращенню стану здоров'я та продовженню вашого життя.

Квартал AQUA стане частиною глобального заміського комплексу Park Lake City, інфраструктура якого буде у розпорядженні мешканців AQUA: озеро з піщаним пляжем і зонами відпочинку, fireplace, бігові доріжки та спортивні майданчики, магазини, кафе, ресторан, а також дитячий садок і початкова школа.

Комплекс спроєктований за принципами біофільного дизайну — у кожній деталі втілена максимальна взаємодія з природою. На території комплексу — ландшафтний дизайн та озеленення. Висаджуємо рідкісні породи дерев та хвою.

До будинків примикає власна біоводойма, на яку відкривається краєвид з усіх вікон хаусів. Частина терас перших поверхів має вихід безпосередньо до води. Пентхауси на найвищому, 4-му поверсі — з власним натуральним каміном.

Комплекс буде побудовано за передовими технологіями з використанням найякісніших та екологічних матеріалів:

  • монолітно-каркасна технологія спорудження;
  • навісні вентильовані керамогранітні фасади;
  • стіни з керамічної цегли з теплоізоляцією з мінеральної вати;
  • покрівля інверсійного типу з вентильованим шаром теплоізоляції;
  • індивідуальне опалення від електричного котла у кожній квартирі.

Встигніть придбати за найкращими умовами, адже кількість квартир на старті продажу обмежена!

Усі деталі — у відділі продажу Park Lake City.

Інші новини від компанії DIM