Введено в експлуатацію перші два будинки заміського комплексу Park Lake City

15 липня 2021
news image

Група компаній DIM повідомляє про отримання сертифікату, що засвідчує готовність об'єкта до експлуатації першої черги житлового комплексу Park Lake City, розташованого на 10 кілометрі Новообухівського шосе. Зазначеним документом Державної архітектурно-будівельної інспекції України введено в експлуатацію будинки №1.1 та №1.2 житлового комплексу.

«Вода – це одна зі сфер на яку можна дивитися нескінченно, люди, які живуть біля води спокійніші і здоровіші. Цей факт підтверджено різними дослідженнями експертів з усього світу. Ми раді вітати 93 інвесторів, які стали щасливими власниками квартир першої черги Park Lake City. Вони зможуть не лише милуватися гарними заходами та світанками з власних терас, а й займатися спортом та просто прогулюватися поряд із власним озером на території, чистота води якого підтверджена відповідною сертифікацією.
Я впевнений, що кожен, хто житиме у Park Lake City повною мірою оцінить усі переваги комплексу. Це вже другий проєкт групи компаній DIM, який ми вводимо в експлуатацію цього року. І можу сміливо запевнити, що попереду в нас ще чимало гарних проєктів, на прикладі яких ми неодноразово підтвердимо, що центр там, де твій дім»,прокоментував управляючий партнер групи компаній DIM Олександр Насіковський.

Park Lake City – це перший в Україні заміський житловий комплекс бізнес-класу з власною водоймою, який розташований у мальовничій природній місцевості. Близькість до природи, свіже повітря, багато простору у поєднанні з необхідною інфраструктурою створюють тут умови для здорового і комфортного життя.

Усі квартири Park Lake City з терасами, панорамними вікнами та мають функціональні й продумані планування, щоб дарувати мешканцям безмежний рівень комфорту. На перших поверхах Park Lake City запроєктовані сітіхауси – квартири з зеленим двориком площею від 25 до 125 м². Це гідний компроміс між комфортом міської квартири та простором заміського будинку.

Здоровий спосіб життя – це девіз мешканців комплексу: тут облаштовані 1250 метрів бігових доріжок, газони для занять йогою, спортивні майданчики. А центральне Блакитне озеро стане відмінним місцем для прогулянок на каяках влітку, а взимку – на ковзанах.

Уся необхідна інфраструктура буде завжди під рукою: сервіси побутових послуг, супермаркет і магазини, кафе і ресторани розташовані у пішій доступності. А у 5 хвилинах на авто розташований «МегаМарĸет» з супермаркетом, аптекою, кав'ярнями, фудĸортами, магазинами та кінотеатром.

Обираючи Park Lake City, ви обираєте життя у зручному заміському кварталі без шуму та забрудненого повітря всього за 20 хвилин від Печерська.

Довідка про компанію:

DIM – це простір для комфортного життя, майданчик для вигідних інвестицій, високий сервіс керуючої компанії, архітектурні та дизайнерські рішення, що формують нову культуру міського життя.

З 2014 року:⠀

  • 9 будинків введено в експлуатацію;
  • 5 проєктів на різних етапах будівництва;
  • 890 тис. м²  в проєктних портфелях компанії;
  • 1996 квартир побудовано;
  • кожен п'ятий покупець повертається для повторної інвестиції.

2021 рік – відкриття представництва в Ізраїлі (у найближчих планах відкриття офісів у Польщі та Канаді).

Інші новини від компанії DIM