Як пройшла гавайська вечірка з нагоди вручення ключів мешканцям Park Lake City

23 вересня 2021
news image

Пропонуємо переглянути фото з нашої гавайської вечірки, яка відбулась на Park Lake City 29 серпня, та пригадати її найтепліші миті!

Наших гостей зустрічали дівчата в традиційному гавайському одязі та вручали кожному лею — кольорове намисто з квітів. Другий важливий атрибут гавайської вечірки — коктейль з кокосового молока, ним частували на локації з кокосами.

На гостей чекали екзотичні та смачні закуски — овочеві та фруктові плато, страви з морепродуктів, гавайські бургери та свіжоприготоване морозиво. І це ще не все! Велетенський 60-кілограмовий тунець, який кухарі приготували на грилі, став головною стравою вечора! Нікого не залишив байдужим і наш бар – ігристе вино, просекко та коктейлі на різний смак.

Після промови бренд-менеджера комплексу Арсенія Насіковського відбувся найбільш довгоочікуваний момент – мешканці першої черги комплексу Park Lake City отримали омріяні ключі від своїх квартир!

Відтепер кожен з них почне власну історію у сучасній, безпечній та просторій квартирі з краєвидом на озеро та природу.

Усі гості нашої вечірки мали можливість взяти участь в Instagram-конкурсі, опублікувавши фото з пляжної вечірки у Park Lake City. На переможців чекали неймовірно круті призи: сертифікати на 1м² житлової та нежитлової площі у Park Lake City й дитячі конструктори.

Надвечір гостей зігрівав виступ кавер-бенду, який зарядив присутніх енергією крутих хітів! Після цього майстри вогню влаштували видовищне фаєр-шоу! А завершив вечірку грандіозний феєрверк у вечірньому небі над Park Lake City.

гавайская вечеринка ПЛС

гавайская вечеринка ПЛС1

гавайская вечеринка ПЛС2

гавайская вечеринка ПЛС3

гавайская вечеринка ПЛС4

гавайская вечеринка ПЛС5

гавайская вечеринка ПЛС6

гавайская вечеринка ПЛС7

гавайская вечеринка ПЛС8

гавайская вечеринка ПЛС9

гавайская вечеринка ПЛС10

гавайская вечеринка ПЛС11

Інші новини від компанії DIM