Ще більше простору! Ексклюзивні квартири з терасою у ЖК Lucky Land

17 лютого 2022
news image

У житловому комплексі комфорт-класу Lucky Land стартував ексклюзивний продаж квартир з власними терасами.

Наразі відкрито продаж у четвертому будинку: для інвесторів доступні всього 6 квартир площею від 44.92 до 113,24 м² з просторими терасами!

Квартира з терасою – ще більше простору для відпочинку та дозвілля. Випити чашку запашної кави вранці або провести вихідні, запросивши друзів на барбекю – все це можливо з власною терасою.

У квартирах Lucky Land передбачені просторі функціональні тераси зі зручним плануванням, тож вам буде з чого обирати!

Lucky Land – унікальне поєднання інновацій з традиціями київської архітектури і продумані громадські простори поруч з понад 100 гектарами соснового лісу.

До послуг майбутніх мешканців – власна розвинена інфраструктура, школа для 680 учнів, закрита прибудинкова територія, зелений двір без авто, підземний паркінг, цілодобова охорона та відеоспостереження.

А вигідне розташування відкриває доступ до транспортної та торгової мережі: поруч найбільший мегамол в Україні Lavina Mall, «Aшан», «Епіцентр» та супермаркети Novus і «Сільпо». І все це за 7 хвилин на авто до станції метро «Академмістечко».

Мріяли про квартиру з терасою у будинку поруч з віковим лісом? Тоді швидше телефонуйте до відділу продажу Lucky Land та дізнавайтесь умови покупки!

Не зволікай! Кількість квартир з терасою обмежена!

Інші новини від компанії DIM