Оголошуємо старт продажу видових квартир на ліс у ЖК Lucky Land

11 лютого 2022
news image

Шановні інвестори!

У житловому комплексі Lucky Land від групи компаній DIM стартував продаж видових квартир у нових секціях будинку №7. Встигніть придбати за приємними цінами!

Будинок №7 розташований найближче до хвойного лісу, тож з ваших вікон відкриватимуться неймовірні краєвиди на понад 100 гектарів лісового ландшафту.

Дихайте свіжим повітрям під час ранкової зарядки чи занять йогою — практики біля природи найкраще джерело енергії і життєвої сили!

Квартира з краєвидом на ліс буде ідеальним вибором для творчих людей, які звикли шукати натхнення у взаємозв'язку з природою! Прокидайтесь щоранку з панорамою на столітній хвойний ліс!

Будинок №7 розташований у шостому кварталі, введення в експлуатацію — IV квартал 2023 року!

Lucky Land – це житло майбутнього, де поєднані інновації, тренди містобудування та традиції київської архітектури. А вся територія комплексу — великий громадський простір без авто із зонами для відпочинку та розвитку!

До послуг майбутніх мешканців – власна розвинена і повноцінна інфраструктура, яка включає променади, спортивні майданчики, магазини, дитсадки, власну школу для 680 учнів та підземний паркінг для власників авто. У Lucky Land передбачена закрита прибудинкова територія, двір без авто, цілодобова охорона та відеоспостереження.

Окрім близькості до вікового лісу, вигідне розташування комплексу відкриває доступ до транспортної та торгової мережі: поруч найбільший мегамол в Україні Lavina Mall, гіпермаркети «Aшан», «Епіцентр» та супермаркети Novus і «Сільпо». І все це за 7 хвилин на авто до станції метро «Академмістечко»!

Зацікавила пропозиція? Телефонуйте до відділу продажу і дізнавайтеся, які квартири доступні для продажу!

Інші новини від компанії DIM