Інвестуй вигідно у ЖК Lucky Land від групи компаній DIM!

30 листопада 2021
news image

Шукаєте можливість вдало інвестувати? Обирайте житловий комплекс Lucky Land від надійного девелопера — групи компаній DIM!

Ціна квартир у ЖК Lucky Land з січня 2021 р. вже зросла на 30% у гривні та на 38% у доларах. Все це завдяки перспективній локації, концепції центр поза центром — нової світової тенденції розвитку міст, нестандартного сучасного архітектурного рішення у співпраці з провідним архітектурним бюро archimatika, продуманій квартирографії, а також за рахунок створення унікального набору функцій та життєвих сценаріїв, серед яких покупець легко знайде свій.

І це не межа! За прогнозами експертів ринку, ціна м² буде зростати. Встигніть інвестувати вдало зараз!

Сім кварталів житлового комплексу розташовані на території площею 28,5 га, де передбачені внутрішня розвинена інфраструктура, яка утворить поліфункціональний район у форматі live-work-play. А понад 100 гектарів лісу поруч стануть для мешканців комплексу омріяним місцем для прогулянок та відпочинку.

Крім того, до послуг майбутніх жителів – власна школа та 6 дитячих садків, закриті зелені дворики без машин, підземний паркінг з ліфтовим доступом, цілодобова охорона та відеоспостереження.

Поруч з ЖК Lucky Land — найбільший в Україні мегамол Lavina Mall, а також супермаркети «Сільпо», Novus, гіпермаркети «Епіцентр», «Ашан» та зручна транспортна розв'язка. І все це вас чекає за 7 хвилин від метро «Академмістечко».

Зацікавились? Щодо подробиць, підбору планувань та умов придбання звертайтеся до відділу продажу.

Інші новини від компанії DIM