В питаннях якості для DIM немає компромісів

27 березня 2023
news image

Для компанії DIM якісне будівництво та використання сучасних технологій — основа нашої ДНК. Навіть за важких часів, ми не йдемо на жодні компроміси в якості наших об’єктів.

Нещодавно LUCKY LAND увійшов у шорт-лист престижної архітектурної премії World Architect Forum. Визнання міжнародної архітектурної спільноти — велика честь для українського проєкту. Це надихає нас продовжувати створювати в Україні проєкти світового рівня та підтримувати найвищі стандарти якості будівництва та оздоблення будинків. Керівник відділу продажів LUCKY LAND Ольга Арбузова детально розповіла про технології та матеріали, які застосовуються у комплексі:

«Всупереч постійному зростанню цін у різних категоріях будматеріалів, DIM продовжує тримати високі стандарти в оснащенні будинків. Ми закуповуємо якісні будівельні та оздоблювальні матеріали, дотримуємося технологічних вимог, запроваджуємо енергоефективні технології на всіх етапах будівництва.

У LUCKY LAND ми використовуємо вітражне скління та енергоощадні склопакети від німецького виробника Rehau. У квартирах встановлено одні з кращих у своєму сегменті котлів Roda, якісні сталеві радіатори Romstal Elba Smart, надійні металеві протипожежні вхідні двері від українського виробника.

На кухнях змонтовані вогнезатримуючі клапани та витяжні системи вентиляції. У будинках встановлені сучасні багаторівневі системи протипожежної безпеки, сплінкерне пожежогасіння у паркінгах. Розводка електрики виконана мідним дротом.

Зовнішні стіни будинків виконані з керамоблоку, утеплені мінеральною ватою товщиною 150 мм, що утримує тепло всередині, створюючи ефект термодому.

У кожній секції мешканців та їх гостей зустрічатимуть елегантні лобі, оздоблені італійською плиткою Quintessenza, з дизайнерським освітленням та затишними м'якими меблями. Встановлені швидкісні та безшумні ліфти японської марки Mizui.

Попри об'єктивні складнощі з логістикою, компанія продовжує працювати з найкращими світовими виробниками. Ми ретельно налаштовуємо ланцюги поставок з-за кордону. Деякі поставки затримуються та змушують нас збільшувати терміни виконання робіт на об’єкті. Але це не привід поступатися у якості. Усі матеріали та комплектуючі, анонсовані на старті будівництва, залишаються незмінними. Це принципове питання для компанії DIM.

Можу всіх запевнити, що найвища якість будівництва — наш абсолютний пріоритет».

Масштабний проєкт еко-міста LUCKY LAND розташований в 15 хвилинах від станції метро «Академмістечко», біля ТРЦ Lavina Mall та 100 га лісу для відпочинку та прогулянок на природі. Розроблений у співпраці з архітектурним бюро Archimatika, він поєднує сучасні архітектурні рішення з принципами сталого розвитку та застосування енергоощадних технологій. Для цього комплексу був обраний оригінальний архітектурний підхід — надати будинкам індивідуальний характер, який органічно поєднується у спільному просторі.

Тут можна вибрати квартиру на свій смак, поєднавши активний ритм життя у мегаполісі із перевагами природного оточення.

Інші новини від компанії DIM