Програми «єОселя» та «єВідновлення» запрацювали для LUCKY LAND

5 квітня 2024
news image

Квартири в еко-місті LUCKY LAND від будівельної компанії DIM відтепер можна придбати по державним програмам доступного кредитування житла «єОселя» та компенсації за зруйноване чи пошкоджене житло «єВідновлення».

Додаткові опції придбання житла в LUCKY LAND відкрилися завдяки тому, що будинок №3 еко-міста нещодавно отримав офіційну адресу.

«Сьогодні ми отримуємо все більше запитів на придбання нерухомості за державними програмами. Тому щойно наші проєкти отримують всі необхідні дозвільні документи, ми долучаємося до таких програм. Для нас важливо втілювати всі можливості, які зроблять для українців купівлю житла більш комфортною», — коментує керуючий партнер групи компаній DIM Олександр Насіковський.

Програма «єОселя» — це державна ініціатива для підтримки населення, що бажає придбати власне житло. Вона надає бажаючим можливість отримати іпотеку від держави з фіксованою ставкою від 3 до 7% строком до 20 років.

Програма «єВідновлення» — державна програма допомоги власникам зруйнованого чи пошкодженого внаслідок війни житла, що дає змогу отримати компенсацію залежно від рівня шкоди.

Дізнатися більше про умови придбання квартири в LUCKY LAND за однією з програм можна у відділі продажу на вул. Берковецькій, 4Д.

Інші новини від компанії DIM