LUCKY LAND увійшов у п'ятірку рейтингу забудов Києва з найбільшою прибудинковою територією

2 березня 2023
news image

Зручне подвір’я і розвинута прибудинкова територія — обов'язкові критерії в чеклисті українців, які шукають сучасне житло. Комфортна територія поруч з домом — це майбутній простір, де ви та ваша родина будете проводити свій вільний час: відпочиваючи, користуючись послугами локального бізнесу чи займаючись спортом.

Команда ЛУН Місто здійснила власне дослідження й оприлюднила рейтинг новобудов з найбільшою територією. Нам дуже приємно, що еко-місто LUCKY LAND опинилося у першій п'ятірці.

Нагадаємо, що сім кварталів житлового комплексу LUCKY LAND розташовані на території площею 28,5 га та утворюють поліфункціональний район у форматі live-work-play. Концепція передбачає, що всі життєві потреби жителі можуть реалізувати не виходячи за межі комплексу. Все зручно і все під рукою.

На території LUCKY LAND запланована відома київська школа КМДШ, дитячі садки, різноманітні кафе, магазини, коворкінги, салони краси та спортивні студії. Поза тим, усе необхідне є у пішій доступності від комплексу – найбільший в Україні торгівельний центр Lavina Mall, великі супермаркети Novus чи гурманське «Сільпо», будівельний гіпермаркет «Епіцентр», де можна придбати майже все. А ще поруч з комплексом знаходиться маркет морепродуктів Egersund з найкращими суші. Обіч нашого еко-міста LUCKY LAND понад 100 гектарів лісу: ідеальної локації для тихого відпочинку на природі, прогулянок та спорту.

Інші новини від компанії DIM